  Muhteşem denizin ve eşsiz doğanın buluştuğu Antalya Kumluca bölgesinin tüm doğal güzelliklerini barındıran 167 bin metrekare alan üzerine kurulu kendine özel 400 metre uzunluğunda plajıyla denize sıfır mükemmel bir konuma sahip olan Şah inn Paradise 1. Sınıf Tatil Köyün, İslami otelde sizlere unutamayacağınız bir tatil keyfi sunuyoruz. . .
Şah inn Paradise, Toros dağlarının Akdenizin serin sularıyla buluştuğu Kumluca-Mavikent beldesinde, çam ormanlarının içinde 167. 000 m2 alan üzerine kurulmuş tamamı kulüplerden oluşan 1. sınıf tatil köyüdür. Antalya Şehir merkezine 90 havalimanına 105 ve Kumluca merkezine 12 km mesafede olan tesisimiz, çevresinde bulunan Demre, Myra, Limyra, Arykanda, Andriake, Olympos, Phaselis, Kekova, Simena, Üçağız, Patara, Kalkan, Kaleköy, Kaş, Xanthos, Saklıkent ve daha isimlerini sayamadığımız birçok tarihi merkeze de çok yakındır.
Odalarımız, zarif ve çağdaş dizaynı ile konuklarımızı şık bir atmosferde ağırlamaktadır. Kaliteli, konforlu ve lüks bir tatil geçirmeniz için tüm detayların düşünüldüğü tesisimiz, 295 standart, 100 Aile, 5 Engelli ve 4 Kral Dairesi olmak üzere 404 oda ve 1400 yatak kapasitesi ile hizmet sunmaktadır. Odalarımızda balkon mini bar, direkt telefon, kablosuz internet, TV, bilgi kanalı, Split klima, kasa, seramik zemin, küvet/WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.
Şah inn Paradise´ta baylara 3, bayanlara 4 ve çocuklara özel 2 adet olmak üzere toplam 9 adet havuz bulunuyor. Akdeniz´in sıcaklığını havuzlarda serinletecek, gün boyu hizmetinizdeki havuz bardan açlığınızı ve susuzluğunuzu gidereceksiniz.
Eğlencenin, aktivitenin sporun, denizin, doğanı ve sınırsız konforun bütünleştiği Şah inn Paradise günlerine hoş geldiniz. . . |